Jaguar XFR-S Sportbrake

j1

Compania Jaguar a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui XFR-S Sportbrake.

Modelul britanic vrea sa concureze direct cu ultimele modele Audi RS6 Avant si Mercedes E63 AMG T-Modell. Noul model Jaguar va fi echipat cu un motor V8 supraalimentat ce va dezvolta 550 CP si 680 Nm conectat la o transmisie automată Quickshift cu opt trepte. Acesta va atinge o viteza de 300 km/h limitata electronic.

Specialistii de la Jaguar au adus imbunatatiri substantiale la sistemul de suspensii. Aceste imbunatatiri au contribuit la sporirea aderentei cu suprafata carosabila, iar diferentialul electronic activ, sistemele de stabilitate si amortizoarele controlate electronic au fost si ele deasemenea imbunatatite pentru a oferi performanta maxima.

f2

Modelul XFR-S Sportbrake va fi echipat cu jate de 20 de inch avand latimi diferite pe fata si spate – 265/35 mm pe fata si 295/30 mm pe spate – iar franele au discuri ventilate de 380 mm pe fata si 376 mm pe spate.

Designerii de la Jaguar au pus accentul pe elementele finisate in negru si spoilere mai agresive pentru a evidentia aspectul sprotiv si dinamic al masinii.

j3

Noul Jaguar XFR-S Sportbrake se pare ca va costa aproximativ 100.000 euro si va fi disponibil din aprilie 2014.

O sa revin cu detalii si pareri despre acest subiect.

Distribuie catre prietenii tai:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.