Termeni si Conditii Utilizare Website

Prezentul website a fost publicat ca un blog de discutii libere si pe diverse teme destinat oricui este interesat de astfel de subiecte precum cele prezentate in contextul website-ului. Vizitand paginile acestui website, acceptati implicit conditiile si termenii de mai jos. Va rugam cititi cu atentie! Aceast website, termenii si conditiile sale, sunt guvernate de legile statului roman. Toate eventualele dispute vor fi rezolvate in baza legilor existente.

Copyright

Continutul acestui website este protejat de Legile Statului Roman si tratate internationale. Copierea, distribuirea, transmiterea si folosirea neautorizata si in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute materialele din aceasta pagina web, sunt strict interzise.

Legaturi

Nu garantez pentru acuratetea legaturilor dinspre/inspre acest website, precum si legaturile catre/dinspre alte pagini web. – Nu poat fi facut raspunzator pentru continutul sau acuratetea altor website-uri ce contin vreun link catre acest website – steff.ro.

Avertisment

Materialele de pe aceasta website nu pot fi considerate ca fiind oferte, sfaturi sau recomandari de nici un fel. Fac eforturi considerabile pentru ca informatiile prezente aici sa fie corecte si aduse la zi. Imi rezerv dreptul de a revizui si modifica informatiile aparute aici fara nici un avertisment. Nu garantez pentru acuratetea informatiilor prezente pe aceast website si nu imi asum nici o responsabilitate privind stabilitatea legaturii cu aceast website, in momentul accesarii informatiilor.

ACEST WEBSITE, PRECUM SI TOATE INFORMATIILE CONTINUTE SUNT OFERITE „ASA CUM SUNT” SI FARA NICI UN FEL DE GARANTIE.

Limitarea accesului

Informatia prezenta pe acest website (numit in continuare “Site-ul”) nu se va utiliza pe teritoriul oricarei tari sau jurisdictii sau de catre persoanele pentru care acest lucru constituie o incalcare a legii. Daca acest lucru este valabil si pentru Dumneavoastra, nu sunteti autorizati sa accesati sau sa utilizati informatia de pe acest Site.

Conditii de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii de utilizare (numite in continuare “Conditii de Utilizare”) pentru ca ele se aplica in cazul in care accesati sau utilizati acest Site. Accesand Site-ul sau oricare pagina din cadrul Site-ului, inseamna ca acceptati si intelegeti aceste Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii de Utilizare, va rugam sa nu utilizati si sa nu accesati acest Site. Aceste Conditii de Utilizare pot fi modificate in orice moment.

Orice persoana care acceseaza sau foloseste informatiile incluse in acest Site este denumita „Utilizator„.

Acest Site este detinut de catre o persoana privata (numita in continuare Persoana), cu sediul in Romania. Legea aplicabila pentru acest Site si pentru Conditiile de Utilizare este legea romaneasca.

1. Excluderi generale

Materialul si informatia de pe acest Site sunt furnizate ca atare si fara garantii de orice fel, fie exprese sau implicite. Orice garantii incluzand, dar fara a se limita la, garantii implicite pentru uzul comercial si potrivite pentru un anumit scop sunt excluse. Nu este oferita nici o garantie cu referire la continutul, functionalitatea, link- urile sau comunicarile de date; de asemenea, nu se ofera garantie pentru defectele, erorile sau rectificarile aparute, pentru intreruperea comunicatiei, interceptarea sau pierderea informatiei, pentru absenta ori prezenta virusilor sau a altor componente daunatoare.

In nici un caz Persoana nu va fi raspunzatoare pentru orice costuri sau pagube fata de terti, inclusiv pagube directe, indirecte, speciale, incidentale sau rezultand din sau in legatura cu accesul sau utilizarea Site –ului sau imposibilitatea de a accesa sau utiliza acest Site, sau oricare dintre functiile sau caracteristicile lui, inclusiv, in legatura cu rasfoirea, sau descarcarea oricaror informatii, date, texte, imagini sau alt material accesibil prin acest Site sau oricare alt website care are link-uri dinspre si catre acest Site.

Este responsabilitatea Utilizatorului acestui Site de a evalua acuratetea, deplinatatea, siguranta si utilitatea opiniilor, serviciilor sau a altor informatii oferite. Orice informatie furnizata in acest Site se regaseste conditionata de faptul ca nu trebuie considerata ca si consultanta legala, contabila, fiscala, financiara, ca investitie sau ca altfel de sfat profesional in privinte sau probleme specifice. In mod corespunzator nu ne asumam nici o raspundere pentru orice utilizare sau utilizare necorespunzatoare a acestor informatii. Utilizatorii acestui Site ar trebui sa consulte specialistii in legatura cu circumstantele lor personale.

2. Fara oferte

Nici un material de pe acest Site nu trebuie interpretat ca o cerere de oferta, oferta, sfat, recomandare sau orice alt serviciu de a achizitiona sau a dispune de orice investitie sau de a se angaja in orice alta investitie sau tranzactie. Pentru orice informatie despre produse sau tari specifice a se consulta site–ul respectiv.

3. Proprietatea intelectuala

In afara unei stipulatii contrare, toate informatiile, textele, imaginile grafice, sigla, caracteristicile si functiile, precum si asezarea in pagina( incluzand design-ul) continute in acest Site sunt proprietatea exclusiva a Persoanei. Totusi Utilizatorul poate descarca sau printa orice pagina de pe acest Site pentru uzul personal, necomercial cu conditia de a nu elimina clauzele privind drepturile de autor.

La realizarea acestui Site s-a folosit platforme software, design, imagini, texte sau informatii obtinute din surse libere de informatii de pe internet sau sunt conceptie proprie iar Persoana nu este raspunzatoare sub nici o forma, nu poate fi invinuita sau supusa la plata unor daune pentru folosirea sau orice altfel de taxe pentru folosirea acestora. La data si locatia de unde au fost preluate platformele software, imaginile , textele sau informatiile in momentul introducerii lor in contextul Site-ului, acestea nu erau ingradite sau sub clauzele dreptului de autor. In cazul in care o persoana fizica sau/si persoana juridica face dovada ca este autorul sau detine drepturi de autor pentru platforma software, design, imagini, texte sau informatii folosite in acest Site, este obligata sa instiinteze Persoana si sa faca dovada acestor drepturi. Persoana va trebui sa elimine acel design, imagine, text sau informatie imediat dupa primirea sesizarii in scris si nu va fi responsabila pentru plata vreunei sume pentru folosire a acestor elemente nici inainte de primirea sesizarii nici dupa primirea sesizarii.

4. Link –uri

Link- urile de pe acest Site sau alte site –uri web sunt oferite numai pentru informarea si convenienta Utilizatorului.

Persoana nu isi asuma responsabilitatea si nu raspunde in legatura cu orice website care are link-uri din acest Site (sau orice website care duce la acest Site), inclusiv continutul si operarea lor. Persoana nu analizeaza si nu monitorizeaza asemenea link-uri. Aceste website –uri pot proveni din afara tarii dumneavoastra si sunt supuse unor reglementari si legislatii diferite.

Un link de pe acest Site catre un alt website ( sau un link de pe un alt website catre acest Site) nu reprezinta o referinta, garantie, aprobare, promovare , oferta sau solicitare in legatura cu asemenea website-uri , continutul lor sau orice alte produse sau servicii promovate sau distribuite prin acel website. Persoana considera ca link-urile catre website-urile accesibile publicului, pagini de web, grupuri de informare si alte surse sunt permise in mod legal si respecta asteptarile celor care utilizeaza in mod obisnuit Internetul.

Fara acordul scris al Persoanei, nici o persoana si nici un website nu poate realiza un link cu acest Site, catre pagina sa de net sau catre oricare alta pagina interna.

5. Confidentialitate

Persoana isi ia masuri de precautie rezonabile pentru a mentine informatia obtinuta de la vizitatorii on-line in siguranta impotriva accesului si utilizarii neautorizate si revizuieste periodic masurile de securitate. Nu trimiteti informatii confidentiale sau personale prin acest Site. Nu se creeaza o legatura de confidentialitate intre Utilizator si Persoana prin transmiterea unor informatii catre Persoana. Orice informatie pe care Persoana o primeste prin intermediul Site-ului, in afara de informatia de identificare personala este considerata non–confidentiala.

Informatia de identificare personala este utilizata de catre Persoana doar pentru a procesa o cerere de informatie din partea Utilizatorului sau pentru a comercializa produsele si serviciile ce sunt sau ar putea fi oferite prin intermediul acestui Site de catre Persoana.

Prin transmiterea de informatii catre Persoana prin intermediul Site-ului sau oricare alte mijloace elctronice, Utilizatorul acorda Persoanei dreptul de a utiliza, reproduce, prezenta, modifica, distribui sau procesa informatia respectiva.

Persoana are dreptul de a utiliza informatia inclusiv orice know – how , tehnici sau idei continute aici fara nici un fel de taxa sau despagubire si pentru orice scop.

6. Supraveghere

Persoana nu este obligata sa monitorizeze orice oferta sau transmisie catre si prin intermediul Site –ului sau orice alt site care are link de la si catre Site. Persoana isi rezerva totusi dreptul de monitoriza , inclusiv orice fel de chat room sau website-uri similare.

Utilizatorul este de acord ca transmiterea informatiei nu implica nici o obligatie si ca prin inregistrarea sau transmiterea de informatie, cu exceptia datelor de identificare personale, nu este creata nici un fel de relatie contractuala intre Utilizator si Persoana.

7. Comportamentul Utilizatorului

La accesarea sau utilizarea oricarei parti din acest Site, nu este permis sa:
– sa se plaseze orice informatie care contine elemente ilegale, amenintatoare, abuzive, jignitoare, defaimatoare, obscene, pornografice, vulgare sau care pot ridica obiectii de orice fel, inclusiv dar fara a se limita la orice transmisii care constituie sau incurajeaza comportamente care sunt considerate fapte penale, care pot atrage raspunderea civila sau care incalca in orice alt mod legea nationala sau internationala ;
– sa se plaseze sau sa se transmita orice informatie sau software care contine un virus, vierme, virus Troian sau orice alt element daunator;
-sa se interfereaze cu functionarea acestui Site sau sa se restrictioneze sau impiedice accesul oricarui alt Utilizator al acestui Site;
– sa se plaseze, sa se faca public, sa se transmita, reproduca, distribuie sau exploateze orice informatie, software sau alt material, obtinut prin intermediul Site-ului in scopuri comerciale fara acordul scris si prealabil al Persoanei;

Avertisment:

Orice tentativa a oricarei Utilizator de a provoca pagube acestui Site sau de a submina operarea poate constitui o incalcare a legilor civile sau penale. Persoana isi rezerva dreptul de a pretinde daune pentru pagubele provocate de o asemenea persoana in limitele legale.

8. Legea aplicabila si jurisdictia, limitarile impuse de legea locala, actualizarile, altele.

Site-ul si aceste Conditii de Utilizare vor fi prezentate, aplicate si executate in conformitate cu legile Romaniei fara referinta la principiile legii conflictuale . Instanta competenta este cea din Romania.

Persoana nu admite prin acest paragraf ca orice informatie, material sau caracteristici/functii care ii apartin se pot utiliza in orice alta jurisdictie.

Site –ul nu este directionat catre persoanele din orice jurisdictie unde (din cauza nationalitatii persoanei respective , rezidentei, cetateniei sau oricarui alt element) publicarea sau accesarea Site –ului vin in contradictie cu legile si reglementarile locale .

Utilizatorii la care se refera aceste restrictionari si prohibitii , nu trebuie sa acceseze sau sa utilizeze acest Site. Prin accesarea sau utilizarea acestui Site din proprie initiativa, Utilizatorul este direct raspunzator pentru respectarea legilor si normelor locale.

Actualizarile si modificarile aduse acestor Conditii de Utilizare pot fi facute in orice moment. Fiecare Utilizator trebuie sa consulte aceste Conditii de Utilizare de fiecare data cand acceseaza si /sau utilizeaza Site–ul.

Comentariile sunt închise.